Steun VZW LAAFI

Hoe kan je ons steunen?

Giften van minder dan €40 per jaar

Voor giften van minder dan 40 € per jaar kan gestort worden op rekening van vzw Laafi: Belfius: BE21 0689 3940 3803 (geen fiscaal attest).

Giften van meer dan € 40 euro per jaar

Giften vanaf 40 euro per jaar kunnen gestort worden op rekening van Leraars zonder grenzen, die hun medewerking verlenen aan vzw Laafi:

Leraars zonder grenzen: BE48 5230 8027 2427 (BIC TRIOBEBB) met verplichte vermelding : gift aan LZG voor vzw Laafi. Deze vermelding is erg belangrijk om de giften tot bij ons te krijgen.

Je krijgt een fiscaal attest als je meer dan €40 euro per jaar stort, ook als dit via een doorlopende opdracht gebeurt met kleinere tussenbedragen. Vergeet geen eventuele adreswijzigingen door te geven aan LZG om je fiscaal attest goed te ontvangen.

Doorlopende opdrachten

Een doorlopende opdracht van bijvoorbeeld €5 of €10 per maand helpt ons de continuïteit van onze werking te verzekeren!

Een doorlopende opdracht kan u via online banking zelf instellen (zelfde gegevens als hierboven vermeld).  

 

Leraars zonder Grenzen (LZG) is een ledenvereniging van vrijwilligers met het statuut van een vzw, die op een kwaliteitsvolle en duurzame manier een onderwijsproject leiden in het Zuiden.


LZG gelooft dat onderwijs, vorming en opleiding bijdragen tot een rechtvaardigere wereld. Daarom willen zij deze projecten ondersteunen en verbinden.


www.lzg.be

Bedankt!

© 2022 Goed Doel | Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website.